"een kleurrijke wandeling naar je hart"


In het Kakelatelier.

 
  
Het kakelatelier is een plaats waar handen en tafels vies mogen worden. Ik zie uit naar ontmoetingen met kleine en grote creatieve mensen. Misschien mag ik u of uw kind binnenkort begroeten. 
Het aanbod zal steeds aan worden aangevuld, zodat voor iedereen die belangstelling heeft er telkens iets nieuws te "KAKELEN" valt. 
 
  • “Zeg het met tekens” Aanbod voor leerkrachten, kinderdagverblijf -  en BSO medewerkers. Het succes van deze cursus zit in de mix van doen en ervaren met een beetje luisteren, waardoor het deelnemen veel energie en ideeén geeft. Een enorme uitdaging vind ik het om met enthousiaste mensen, mensen die het net als ik heerlijk vinden om met kinderen(mensen) te werken, te gaan tekenen én tekeningen te gaan lezen. Deze cursus gaat op herhaling. Geef je op of mail me voor verdere informatie. Bij voldoende belangstelling gaat de cursus van start in september. Lees verder op de pagina Cursus, trainingen en teambuilding
 
  • "Workshops "Er is een ruime keuze in workshops voor groepen vriendinnen, kinderen, buurvrouwen, families of personeel. Elke workshop wordt altijd pasklaar en persoonlijk passend bij de groep gemaakt. Net even meer dan alleen maar creatief bezig zijn, maar uit de comfortzone en lekker buiten de lijntjes kleuren, zodat een ieder vaak verrast wordt door zichzelf. Vraag naar de mogelijkheden of kom zelf met ideeën. Lees meer op de pagina workshops. 

Enkele voorbeelden:

"Welke woorden doen er toe" Collagetechniek. Favoriet van velen!! Veel verf en mooie woorden en platen uit glossy tijdschriften.

"Bomen over bomen." Je maakt een kunstwerk met boom en ondertussen vertel ik over de taal van het tekenen van bomen. "Hoe sta jij in de wereld"

"Hoe woon je in jezelf", over huizen. Je maakt een kunstwerk à la Hundertwasser en ondertussen vertel ik over de taal van het tekenen van huizen.

"Kleur bekennen" een prachtige combinatie van lijnen en de fantastische kleuren van ecoline. Na deze workshop ben je echt tot rust gekomen.

  • "Relatietekenen = samen plezier" Het is een fantastische ervaring om schouder aan schouder met je kind, kleinkind, vriendin of anders een kunstwerk te maken.
  • "Op locatie" ik kom graag als inspirerende gastspreker voor grote groepen vertellen over tekentaal en meer. Een groep ouders op scholen en kinderopvang, maar ook groepen van vrouwenvereniging, (p)mama-café of personeel (teambuilding) weet ik  actief bezig te houden. Op zo’n middag/avond is luisteren ondergeschikt aan beleven, doen en vooral ervaren wat creativiteit/tekenen met ons doet en wat het ons vertelt. Vraag naar de mogelijkheden.