"een kleurrijke wandeling naar je hart"


Samen = dubbel plezier

Bij het samen tekenen en schilderen  gaat het vooral om het samen genieten en beleven tussen mensen die in relatie staan tot elkaar. tijdens mijn opleiding heb ik veel relatie-teken opdrachten mogen leren. Samen aan de slag op een doek, samen tekenen, kleuren en krassen en werken aan een prachtig kunstwerk en ondertussen ontstaan er vaak geweldige gesprekken via de potloden (tekentaal) én via de monden (spreektaal). Hoe verstaan deze mensen elkaar, hoe verdragen ze elkaar. Voor tweetallen en groepen die op wat voor manier dan ook een relatie hebben, bv oma en kleinkind, vriendinnen, collega's, een gezin of een (pleeg) ouder met kind.

MAAK EEN UNIEK CADEAU 

Maak een uniek cadeau voor opa en oma, of voor het afscheid van die ene collega, of voor Moederdag ... er zijn oneindig veel redenen om iemand of enkelen te verrassen met een eigen gemaakt werkstuk. Maar ook om samen met diegene zo'n kunstwerk te maken.

Het thema en eindresultaat wordt altijd passend gemaakt bij de situatie of persoon. Geschikt voor alle leeftijden, voor ieder individu een taak, zodat het een waardevol kunstwerk wordt.        

Dit was het eindresultaat van een verjaardagscadeau voor 50 jarige met haar oma (90) moeder (70) twee dochters en schoondochter.


 

Duo-workshops/relatie-tekenuurtjes 

 “Samen Kakelen”: Schouder aan schouder aan de slag met je dreumes, peuter/kleuter, volop bewegen, veel kleur, diverse materialen en vrolijk gekakel. 

 €25,- per duo

“Samen creativi-tijd”: met je ma, oma, dochter, buurman, neef, …van 6 jaar tot 106 jaar,  een workshop die bol staat van creatieve communicatie! 

 €25,- per duo 

                                         


contact Hennie

Meer info? Vragen?