"een kleurrijke wandeling naar je hart"


Tekengroepen

Vanaf september 2019 heb ik mijn kwasten gebund met Linda Lubberman van kinderyoga Linda. Zij heeft inmiddels ook veel ervaring met de creatieve communicatie en heeft de groepen 4 tot 8 jaar overgenomen.Dat is bij Linda in de schuur op de Burgemeester Tonckenstraat. Alle andere groepen blijven bij Kleurig Kakelen. 

Het "Kakelhok" is een ongedwongen plek waar kinderen en volwassenen op een ontspannen manier aan hun zelfvertrouwen, concentratie en hun creatieve ontwikkeling kunnen werken. Al een aantal seizoenen komen er een groeiend aantal enthousiaste kinderen en ook volwassenen meedoen met deze groepen

Deze tekengroepen zijn er voor de verschillende leeftijden en op verschillende dagen. De spelregels zijn simpel:

·         Geef je op voor de desbetreffende tekengroep.

·         Opgeven is verplicht, vol is vol.

·         Nieuwe kakelaars mogen altijd eenmalig deelnemen tegen stuksprijs.

·         Bij minder dan 2 opgaven vervalt de datum. (>24 uur voor aanvang)

          

Kinderen

Kleurig Kakelen organiseert tekengroepen  voor iedereen die graag creatief bezig wil zijn. Er wordt gewerkt met kleine groepen, maximaal 8 personen per groep. Zo is er genoeg aandacht en persoonlijke begeleiding, maar ook aandacht voor elkaars werk. Door werkvormen aan te bieden, werkvormen die niet alledaags zijn, is iedereen snel enthousiast en tevreden over zijn eigen werk. En dat is gelijk een geweldige opsteker voor het zelfbeeld.

Natuurlijk werken we met potlood, maar ook met verf, klei, collages en natuurlijke materialen. Tekengroepen zijn er voor alle leeftijdsgroepen, voor het jonge kind, basisschoolkinderen en tieners en pubers. De opdrachten zullen altijd passen bij de leeftijd en seizoen. De kosten zijn per leeftijdsgroep verschillend. 

Sinds 2019 is er een nieuwe tekengroep gestart. Mindful tekenen, een combinatie van mindful wandelen en intuitief tekenen/schilderen. Deze groep is vooral bedoelt voor kinderen die (te) veel piekeren, faalangst of een laag zelfbeeld hebben. 

Volwassenen.

Ook voor volwassenen is het mogelijk een tekengroep te starten. Kleurig Kakelen heeft de materialen en de technieken, de volwassene heeft de regie. Heerlijk 2 uurtjes creatief aan de slag met de werkvorm die zelf gekozen is. Op zoek naar de kunstenaar in jezelf. Rust in het hoofd en kunst op papier of doek. € 10,- per 2 uur, materialen inbegrepen. 


contact Hennie

Meer info? Vragen?