"een kleurrijke wandeling naar je hart"


Wandelgroep, Clinic, Teambuilding 

De wandelingen van Kleurig Kakelen hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

Wandelgroep

Wil je graag in een groep lopen en de technieken van ademen in combinatie van speelse tools? Kom dan meedoen met een 8 weekse groepstraining. De cursus is voor de gevorderde als de beginnende wandelaar. Iedereen kan meedoen! MIndful Wandelen bij Kleurig Kakelen betekent lopen en ook stilstaan, letterlijk en figuurlijk. Het mooie van de training is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken daarna in het dagelijks leven kunt toepassen. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 

Kosten: 8 wandelingen á 90 minuten € 40,-

Groepsgrootte 4 tot 8 personen

 

Clinic

Wil je graag samen met de kinderen in de groep, uw collega's, de buurvrouwen, uw familie etc. kennis maken met de wandeltechnieken van Kleurig Kakelen? Boek dan een clinic bij Kleurig kakele.n, dit sportieve uitje is uitstekend geschikt voor bijeenkomsten van allerlei groepen. Vanuit Zuidwolde, maar ook mogelijk vanuit elke locatie. Tijdens deze clinic zal je kennis maken met ademhaaltechnieken, uitdagende creatieve/speelse opdrachten, waarbij het hele lichaam aanbod komt. En oefeningen die de zintuigen prikkelen. Dit is een ideale manier om in een groep te beleven wat sportief wandelen, heerlijk buiten met je doet. De duur van de clinic bepalen we in overleg met de groep. Zelfs meerdere dagdelen is mogelijk. 

Kosten: € 70,- per uur bij een groep van 4 tot 10 personen

Grotere groep? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Teambuilding

Wilt u werken aan een creatieve, vrije en innovatieve bedrijfscultuur? Een bedrijf met blije en gemotiveerde mensen? Mensen die zelf nadenken, ideeën inbrengen en graag komen werken? Samen onderweg met een team, letterlijk, het is een krachtig middel. Onderweg worden beslissingen genomen, een afslag, tempo, pauzes, het verwijst naar actuele processen binnen een bedrijf. De taak van de trainer is om onderweg kritische vragen te stellen, de juiste opdrachten te geven en soms even letterlijk stil te staan bij de zaken die besproken worden. De wandelingen varieren van 8 tot 20 km, kunnen aangevuld worden met creatieve opdrachten passende bij de vraag die er speelt binnen  het bedrijf. Tijdens een intakegesprek vooraf wordt besproken wat het thema van de teambuilding zal zijn. Deze thema's zijn de rode draad voor de gesprekken en de opdrachten tijdens de wandeling. Neem voor vragen contact op, ik vertel u graag meer. 


                  Afbeeldingsresultaat voor de kracht van wandelen

En heb je geen hond?  Wandel dan eens alleen of juist met collega, buurvrouw, vriend .... Je zult versteld staan welke paden worden bewandeld en wat maakt dat je stil gaat staan of waar je sneller van gaat lopen. Het bewegen maakt dat je echte aandacht hebt voor jezelf en voor de ander.