Wandelcoaching.

Mindful Wandelcoaching is bewegen en coaching in de buitenlucht.

 

Als wandelcoach werk ik volgens de effectieve Mindful Run-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Naast deze methode zal ik ook gebruik maken van de creatieve communicatie. Er zal altijd een passende mix zijn, passend bij de persoon die u bent. Stap voor stap werk ik aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouwt u uw eigen kracht op.

 

Mindful Wandelcoaching is simpel, helder, en effectief.

Een coachingstraject bestaat uit 5 sessie's van 2 uur plus één terugkom sessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis.

 

Resultaat van het Mindful Wandelcoachtraject

  •  Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  •  Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  •  Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  •  De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.

Waarom kiezen voor MR Wandelcoaching

  •  De aanpak is direct, duidelijk en actief
  •  Professionele begeleiding volgens de Mindful Run-Methode
  •  Er zijn nazorg programma's: Na het coachings- traject kan de coachee deelnemen aan de Mindful Run cursus. 
  •  Gecertificeerd Mindful Run Wandelcoach, korte lijntjes met collega's en de mindful run academie.    

Als u kiest voor het wandelcoach traject bij Kleurig Kakelen wordt u onderweg uitgedaagd om piekergedachten, stress en stemmetjes in uw hoofd te negeren en het hart te laten spreken. Waardoor u gaat voelen en uw creatieve brein gaat stromen.                                                                                                                                                                          


Rust in je gezin

Ieder gezin kent wel periodes dat iedereen lijkt te ontploffen bij het minste en geringste. Veel van wat het gezin samen onderneemt is gepaard met veel drukte, snel, snel en gericht op het volgende wat gepland staat. Veel gezinnen kennen teveel haast en een vluchtig leven en nauwelijks ECHTE tijd voor elkaar. Wanneer u en uw gezin behoefte hebben om het anders te gaan doen samen. Om tijd voor elkaar te nemen, omdat het leven veel te mooi en te kort is voor al die drukte? Kunt u een afspraak plannen bij Kleurig Kakelen voor een serie van 4 gezinswandelingen.
 
Rekening houdend met de leeftijd van de kinderen is er onderweg tijd voor creativiteit en spelen met elkaar waardoor iedereen zijn of haar eigen plaats weer zal vinden binnen het gezin en zal daardoor ook vaak de rust weer terugkeren. Juist ook voor de oudere kinderen (pubers) kan dit een fijne vorm van "resetten" van het gezin zijn. Immers dat gepraat daar hebben deze kinderen vaak niks mee. Juist in een andere setting, naast elkaar en in beweging kunnen er vaak toch hele mooie gesprekken ontstaan. Maar ook al wordt er niks gezegd, de lichaam en tekentaal verteld meer dan ze denken. De opdrachten die jullie krijgen zullen gaan over samenwerken, vertrouwen én rust creëren met elkaar. In de laatste wandeling maken jullie ook nog een kunstwerk,die jullie zal blijven herinneren aan deze waardevolle wandelingen. 
 
Kosten voor een serie van 4 wandelingen van een uur verspreid over 1-3 maanden €280,-  Voor en nagesprek (met de ouders) is gratis.


Het doel is lopen

Het wandelen is gericht op het hier en nu zonder te oordelen over gedachten en gevoelens die aanwezig zijn. Door bewust te worden van je eigen denken, voelen en handelen tijdens het lopen kan er geoefend worden om te lopen met enkel één doel: LOPEN! Waardoor streven niet meer van belang is, stress afneemt en het plezier en de ontspanning in het lopen vergroot.

 


stuur Hennie een bericht

Meer info? Vragen?


Mindful wandelen gaat niet over kilometers maken. Het gaat juist over stilstaan! 

Stilstaan bij piekergedachten door stress, trauma of rouw. Het bewegen helpt je om die gedachten te laten gaan. 


Mindful Wandelen in een groep.

 
 
Naast het wandelen individueel kunt u ook meewandelen in een groep, lekker in de natuur. In de kleine groep zal de aandacht liggen op de ademhaling en bewustwording van hoofd, hart en lijf. Al lopend en wandelend zal je de hectiek van de dag loslaten door stil te staan bij de omgeving én bij jezelf!
 
Bij Kleurig kakelen wordt een 8 weekse mindful wandeltraining aangeboden. Wanner je wilt starten met verandering dan is dit de manier om bij jezelf te beginnen. Neem de natuur en de seizoenen als voorbeeld.

"De neuzen wijzen weer dezelfde kant op"