5-weekse Mindful Walk cursus

 

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. 

Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

                  

Bij Kleurig Kakelen kunt u meedoen met de 5 weekse cursus Mindful Walk. Lekker in de natuur, in een groep van maximaal 15 mensen, de aandacht zal liggen op de ademhaling en bewustwording van hoofd, hart en lijf. Al lopend en wandelend zal je de hectiek van alledag leren loslaten door stil te staan bij de omgeving én jezelf. Kleurig Kakelen gebruikt in deze cursus in haar activiteiten de combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en lopen, precies als de methodiek van Mindful Run Nederland.

Wanneer je wil starten met verandering dan is dit de manier om bij jezelf te beginnen. Neem de natuur en seizoenen als voorbeeld en doe mee.

Kosten

De cursuskosten bedragen €95,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief. 

Ga voor meer informatie over Mindful Run Nederland naar: mindfulrun.nlWandelcoaching.

Mindful Wandelcoaching is bewegen en coaching in de buitenlucht.

 

Als wandelcoach werk ik volgens de effectieve Mindful Run-methode:

Lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Naast deze methode zal ik ook gebruik maken van de creatieve communicatie. Er zal altijd een passende mix zijn, passend bij de persoon die u bent. Stap voor stap werk ik aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouwt u uw eigen kracht op.

 

Mindful Wandelcoaching is simpel, helder, en effectief.

Een coachingstraject bestaat uit 5 sessie's plus één terugkom sessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis.

 

Resultaat van het Mindful Wandelcoachtraject

  •  Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  •  Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  •  Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  •  De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.    

Als u kiest voor het wandelcoach traject bij Kleurig Kakelen wordt u onderweg uitgedaagd om piekergedachten, stress en stemmetjes in uw hoofd te negeren en het hart te laten spreken. Waardoor u gaat voelen en uw creatieve brein gaat stromen.  

Wordt Wandelcoaching vergoed?

Overweegt u om een coaching traject in te gaan? Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat u ook alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij uw belastingaangifte, kunt u ook via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Kosten

Het intakegesprek is altijd vrijblijvend. Een korte wandeling om kennis te maken en jouw coachvraag duidelijk te krijgen. Aan het eind van het intakegesprek is jouw coachvraag helder. In de daaropvolgende coachwandelingen gaan we daarmee aan de slag.

 

Op basis van de intake wordt een passende offerte gemaakt. Als wandelcoach werk ik zelfstandig en hanteer een vast tarief per sessie van 2 uur €75,- (incl.BTW)

Jong volwassenen 18 - 27 jaar € 55,- per sessie,  <18 jaar € 45,- per sessie (max 90 minuten)

                                                                                                                                                                        


stuur Hennie een bericht

Meer info? Vragen?


Mindful wandelen gaat niet over kilometers maken. Het gaat juist over stilstaan! 

 Door onderweg stil te staan en te focussen op lijf en omgeving komen piekergedachten door stress, trauma of rouw tot stilstand.De beweging zal je helpen om de gedachten te laten gaan. . 


Het doel is lopen

Lopen met enkel één doel: LOPEN! Waardoor streven niet meer van belang is, stress afneemt en het plezier en de ontspanning in het lopen vergroot.

 


Rust in je gezin

Ieder gezin kent wel periodes dat iedereen lijkt te ontploffen bij het minste en geringste. Veel gezinnen kennen teveel haast en een vluchtig leven en nauwelijks ECHTE tijd voor elkaar. Wanneer u en uw gezin behoefte hebben om het anders te gaan doen samen, kunt u een afspraak plannen bij Kleurig Kakelen voor een serie van 4 gezinswandelingen.
 
De opdrachten die jullie krijgen zullen gaan over samenwerken, vertrouwen én rust creëren met elkaar. In de laatste wandeling maken jullie ook nog een kunstwerk,die jullie zal blijven herinneren aan deze waardevolle wandelingen. 
 
Kosten voor een serie van 4 wandelingen van een uur verspreid over 1-3 maanden €280,-  (Leeftijd van de kinderen maakt de opdrachten onderweg) Intakegesprek is gratis én vrijblijvend.